Sok előnye van annak, hogy a legjobb online kaszinókban játszhatsz Magyarország legjobb online kaszinóiban. Amellett, hogy biztonságos és védett környezetet biztosítanak a pénzednek, ezek a kaszinók https://kaszinohungary10.com/ számos játékot is kínálnak. Ha a mobilos játékot részesíted előnyben, akkor Magyarországon is találsz számos olyan kaszinót, amely rendelkezik mobilos lehetőségekkel. Ezek az oldalak általában kiváló ügyfélszolgálatot és nagy játékválasztékot biztosítanak. Ráadásul sokuknak saját közösségi média oldala is van. A legjobb magyarországi online kaszinók mindegyike korlátlan be- és kifizetési módot biztosít. Támogatják a hitelkártyákat, betéti kártyákat, banki átutalásokat és e-pénztárcákat. Az elérhető módszerek listáját az adott weboldalak online kaszinók banki módszerei oldalán találod. Kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek és a költségvetésének. Számos előnye van annak, ha ezekben a magyarországi kaszinókban játszol. Azonban tisztában kell lennie azzal, hogy néhányuk nem fogadja el az Ön pénznemét.
Toutes les actualités MEDIATRANSPORTS

Actualités


Circul’egg remporte l’édition 2022 du Fundtruck

18 novembre 2022

Retour en image sur la Grande Finale du Fundtruck !
Ce jeudi 17 novembre chez Bpifrance a eu lieu la cérémonie de distribution du prix aux lauréats du concours organisé par Fundtruck.
A cette occasion, Mediatransports a remis au grand gagnant une campagne d’affichage d’une valeur de 100 000 euros afin de promouvoir leur projet.
Fundtruck, “Le Camion de Financement”, créé en 2015 par Sowefund, vise à stimuler l’initiative des jeunes entreprises. Il parcourt à travers différentes régions de France afin de chercher ces jeunes entreprises innovantes qui ont besoin de financement.
Pour cette cérémonie, ils étaient 6 finalistes startups à présenter leur projet et après concertation des jurys, Médiatransports a eu l’honneur de remettre le prix à la startup Circul’Egg.
« Une entreprise durable de l’économie circulaire qui valorise les coquilles et membranes d’œufs en les transformants en ingrédients à haute valeur ajoutée pour d’autres industries ».
Félicitations à Circul’Egg !
Merci aux organisateurs Sowefund , Fundtruck et à tous les participants de cette édition 2022 !