Sok előnye van annak, hogy a legjobb online kaszinókban játszhatsz Magyarország legjobb online kaszinóiban. Amellett, hogy biztonságos és védett környezetet biztosítanak a pénzednek, ezek a kaszinók https://kaszinohungary10.com/ számos játékot is kínálnak. Ha a mobilos játékot részesíted előnyben, akkor Magyarországon is találsz számos olyan kaszinót, amely rendelkezik mobilos lehetőségekkel. Ezek az oldalak általában kiváló ügyfélszolgálatot és nagy játékválasztékot biztosítanak. Ráadásul sokuknak saját közösségi média oldala is van. A legjobb magyarországi online kaszinók mindegyike korlátlan be- és kifizetési módot biztosít. Támogatják a hitelkártyákat, betéti kártyákat, banki átutalásokat és e-pénztárcákat. Az elérhető módszerek listáját az adott weboldalak online kaszinók banki módszerei oldalán találod. Kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek és a költségvetésének. Számos előnye van annak, ha ezekben a magyarországi kaszinókban játszol. Azonban tisztában kell lennie azzal, hogy néhányuk nem fogadja el az Ön pénznemét.
Toutes les actualités MEDIATRANSPORTS

Actualités


Isabelle Pierard rejoint METROBUS en qualité de Directrice de l’Innovation commerciale.

24 février 2014

Isabelle Pierard a rejoint METROBUS en qualité de Directrice de l’Innovation commerciale. Directement rattachée à Valérie Decamp, Vice-présidente de MEDIATRANSPORTS, elle a pour mission de développer des dispositifs évènementiels innovants.
Après des études de Gestion et de Publicité-Communication (Ecole Supérieure de Publicite), Isabelle Pierard a débuté sa vie professionnelle comme Directrice de Clientèle au sein de Billboard, société de communication extérieure opérant en Ile-de-France (1989-1991). Elle rejoint ensuite France Rail Publicité (ex régie publicitaire de la SNCF) en avril 1991 (jusqu’en 2001) comme Directrice de Clientèle Grands Comptes. En avril 2001, elle intègre le groupe JCDecaux en qualité de Directrice commerciale publicité événementielle & opérations spéciales et met en place le département Publicité événementielle au sein de la division Airport. Elle quittera le groupe fin 2007. Elle collaborera ensuite avec l’agence conseil en marketing relationnel, Unkonito comme directrice de projets (2010-2012). En janvier 2013, elle fonde sa propre agence d’événements – Phine & Dia Communication- qui organise des événements corporate, des soirées événementielles, des opérations de motivation et des opérations de communication « sur-mesure ».