Sok előnye van annak, hogy a legjobb online kaszinókban játszhatsz Magyarország legjobb online kaszinóiban. Amellett, hogy biztonságos és védett környezetet biztosítanak a pénzednek, ezek a kaszinók https://kaszinohungary10.com/ számos játékot is kínálnak. Ha a mobilos játékot részesíted előnyben, akkor Magyarországon is találsz számos olyan kaszinót, amely rendelkezik mobilos lehetőségekkel. Ezek az oldalak általában kiváló ügyfélszolgálatot és nagy játékválasztékot biztosítanak. Ráadásul sokuknak saját közösségi média oldala is van. A legjobb magyarországi online kaszinók mindegyike korlátlan be- és kifizetési módot biztosít. Támogatják a hitelkártyákat, betéti kártyákat, banki átutalásokat és e-pénztárcákat. Az elérhető módszerek listáját az adott weboldalak online kaszinók banki módszerei oldalán találod. Kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek és a költségvetésének. Számos előnye van annak, ha ezekben a magyarországi kaszinókban játszol. Azonban tisztában kell lennie azzal, hogy néhányuk nem fogadja el az Ön pénznemét.
Toutes les actualités MEDIATRANSPORTS

Actualités


METROBUS remporte l’exploitation publicitaire du réseau de bus de l’agglomération de Strasbourg

03 novembre 2022

Suite à la consultation lancée par la Compagnie des transports strasbourgeois, METROBUS (groupe MEDIATRANSPORTS) a remporté l’exploitation publicitaire des bus du réseau de l’agglomération strasbourgeoise.
METROBUS poursuivra donc la commercialisation des espaces publicitaires des bus de ce réseau pour les 5 prochaines années (jusqu’au 31/12/2027).
Couvrant une agglomération de 33 communes, ce réseau dessert un territoire dynamique de plus de 500 000 habitants pour 400 kilomètres de lignes de bus.
L’offre publicitaire sera constituée de 110 faces arrières, 68 avants, 120 flancs droits et 112 flancs gauches, commercialisés en ½ ou ¼ de parc, afin de répondre aux différents besoins des annonceurs locaux comme nationaux. A l’intérieur des 220 bus en circulation, des formats « voussoirs » et « dos de conducteur » seront également proposés.